Xalanda eco farm

InstagramYouTube

NOVA IMATGE:

En la secció,  de producció d'oli d'oliva verge extra català ecològic, trobaràs una imatge creada per una aplicació informàtica on s'aplica intel·ligència artifical per a crear imatges.

Creiem que representa els valors de Xalanda Farm i en el que volem que continui sent.

Imatge creada amb intel·ligència artificial

HORTALISSES D'HIVERN:

Els propers dies plegarem els primers brocolets.

El brocolet, concretament, s’obté de l’encreuament natural entre el bròcoli tradicional europeu (Brassica oleracea var. italica) i el xinès (Brassica oleracea var. alboglabra), i presenta uns troncs llargs, prims i tendres rematats per espigalls grocs. Es cultiva sobretot al Regne Unit, els Estats Units, Kenya i Espanya, i és especialment apreciat pel gust, dolç, suau i amb notes d’espàrrec. Si el nom no us sona, potser us dirà alguna cosa més Bimi, que és el nom comercial amb què s’ha estès a casa nostra.

La forma brocolet, aprovada recentment pel Consell Supervisor, és una alternativa genèrica al nom comercial (que és millor evitar quan no ens referim concretament a la marca en qüestió). Té de bo que conté els trets semàntics de bròcoli i de petitesa, propis d’aquesta hortalissa, però no remet només a un bròcoli petit (això seria brocolinet), sinó a un producte diferent, de manera que resulta una solució prou distintiva. Especialistes del sector s’han mostrat favorables a la proposta.

 

Enllaç al document .pdf amb tota la informació i receptes del canal Salut de la Generalitat de Catalunya.

JA TENIM INSTAGRAM:

Trobaràs com feinegem per la finca, el que sembrem, plantem... els nostres companys i companyes de projecte, els que ens ajuden, els que hi van ser i ja no hi son. La construcció de nous espais físics ...

JA TENIM CODI DE MARCA OFICIAL I CODI REGA !!:

Segons la normativa vigent, ja tenim inscrita l'explotació ramadera amb marca oficial i Codi REGA al registre d'explotacions Ramaderes.

EINES PER A LA MILLORA DEL BENESTAR ANIMAL:

Les dades optingudes els darrers 356 dies pel sistema domòtic instal·lat al Hen House , en el seu anàlisi ens donen entre d'altres,  informació interessant sobre la utilització dels ponedors.  Creuant i analitzant les dades, optimitzarem la seva funcionalitat.

contacta amb nosaltres